Consultanta Narativa

Consultanta Narativa?

    

             Nu stiu ce problema am, dar simt un regret visceral cand termin un film sau un joc, si acesta are are o poveste decenta si bine executata dar e mult prea timida ca sa faca vreun punct general sau o idee, si ajunge sa fie un carusel artificial in loc de un tren de munte. Asa de mult mi-as dori sa fi putut discuta cu scenaristul respectiv, asa, ca la o cafea, doar ca sa il incurajez sa faca un pas mai departe.

 

             Recunosc, e forma putin dubioasa de a-mi baga nasul acolo unde nu am fost licentiat sa am oala la fiert, si nu e foarte diferit de cineva care se declara consultant de sarmale pe be baza antrenamentul direct si simplu al unei bunici generoase, dar m-am convins ca tranzactiile in care nicio parte nu are nimic de pierdut ar trebui sa fie aventuroase si indraznete; deznodamantul concluziei mele e pagina ce o citesti.

             

            Daca ai o poveste, o schita, o idee dramatica,  sau mai ales daca vrei sa dezbati dansul in trei intre mit istorie si monden, trimite-mi un email la adresa beni-semnul-de-la-email-hognogi.com.  Daca cumva nu esti sigur ca ar fi potrivit, trimite un email oricum, mai bine sa schimbam cateva emailuri si sa renuntam decat sa ratam o oportunitate.  Pune "Consultanta Narativa" undeva la subiect ca sa stiu ca nu e spam. 

         Cu ce as pot contribui eu? Gandeste-te ca as fi un tester cu pareri multe si cu inima mare si care isi doreste din toata inima ca povestiile sa creasca in calitate. Scopul meu nu e sa vin cu ghilotina sau sa iti invadez spatiul personal, ci mai degraba sa fiu zidul de squash care iti paleteaza o minge inapoi. Scenariul ideal e un scurt zig-zag dialectic unde amandoi iesim in castig. Sper, in cel mai rau caz sa ramai doar cu concluzia ca sunt prea prost sa merit atentia ta, si in cel mai bun caz sa ne facem urmasii sa fie putin-putin mai mandrii de noi.